JUHO VALAMAA

Juho tunnetaan äärimmäisen kovana ja tinkimättömänä harjoittelijana, joka ei päästä itseään eikä harjoituskavereita helpolla. Ulkonäkö ei petä, vaan olemus vastaa spartalaista luonnetta ja omistautumista lajille, jota urheilija rakastaa.

Äärimmäisen kova ja määrätietoinen harjoittelu on luonut pohjan kiivetä maailman huipuille ja tämä matka on jo pitkällä. Realistinen tavoite on otella ammattilaisena maailman huipulla ja työtä tavoitteen saavuttamiseksi tehdään monella rintamalla. Valamaa tunnetaan painostavasta ottelutyylistään, jossa loppumaton kunto yhdistetään huippuluokan taito-ominaisuuksiin.

Varsinaisia heikkouksia vastustajien on hankala löytää ja tyylillisesti Juho on melkoinen painajainen kanssakilpailijoille. Pystyottelu on prässäävää, tarkkaa ja teknistä. Maailmanluokan lukkopainiosaamista maustetaan tehokkaalla lyöntipelillä matto-ottelussa. Aseita ottelun ratkaisemiseen vapaaottelun jokaisella osa-alueella löytyy paljon.

Spartalaisen ulkokuoren alta löytyy huumorintajuinen ja rauhallinen persoona, joka on ansainnut leipänsä aikaisemmin lastensuojelutyön parissa. Vapaa-aikana maistuu luonnossa liikkuminen ja vaihtoehtomusiikin kuuntelu.

© 2015 JuhoValamaa.fi | Lainasto Oy